My chemical romance - Diskografie

28. prosince 2009 v 19:29 | Elfinka |  My chemical romance

Diskografie

V roce 2010 se My Chemical Romance chystají vydat další cd. Název zatím není znám.

Studiová alba
2002: I Brought You My Bullets, You Brought Me Your Love
2004: Three Cheers for Sweet Revenge
2006: The Black Parade

Živá alba
2006: Life on the Murder Scene
2008: The Black Parade Is Dead!

DVD
2006: Life on the Murder Scene
2008: The Black Parade Is Dead!


 

1 člověk ohodnotil tento článek.

Komentáře

1 kwerty kwerty | E-mail | Web | 28. prosince 2009 v 19:34 | Reagovat

NA MYM BLOGU JE RYCHLOVKA TAK SE PLS ZAPOJ

Nový komentář

Přihlásit se
  Ještě nemáte vlastní web? Můžete si jej zdarma založit na Blog.cz.
 

Aktuální články

Reklama